ЕКИП ОТ НЕЗРЯЩИ МАСАЖИСТИ

Масажът като терапия, бизнес и социален проект

За повече информация и записвания се обадете на телефон: 02/ 983 9494

Цялостен релаксиращ масаж /60 и 90 мин/

Цялостен релаксиращ масаж /60 и 90 мин/

При релаксиращия класически масаж, ефектът, който се постига, е пълно отпускане на тялото, регулиране на лимфоотока, стимулиране на защитните сили на организма, стимулира еластичността на мускулните влакна, чувство за лекота и спокойствие.

Цена: 50лв

Частичен масаж /гръб, ръце, кръст, крака/

Частичен масаж /гръб, ръце, кръст, крака/

Частичният масаж е насочен към най-уязвимите части на нашето тяло-гръб, врат и глава. Всеки, подложен на стреса на ежедневието, усеща болка и скованост в тези части. Позволете ни да Ви помогнем да изхвърлите невидимия товар,за да бъдете отново в пълна хармония.

Цена: 25лв

Цялостен релаксиращ масаж на четири ръце

Цялостен релаксиращ масаж на четири ръце

Масажът с 4 ръце има същите благоприятни свойства върху тялото, както класическия цялостен масаж. Разликата е в това, че двама масажисти владеещи техниката на процедурата едновременно масажират клиента, до постигане на ефекта на пълна релаксация.

Цена: 75лв

Екип

от професионални незрящи масажисти

За нас

Масажите са една от дейностите, които незрящите правят по-добре от зрящите, поради високата тактилност на ръцете. Hi Touch е социално предприятие и екип от талантливи и обучени масажисти със зрителни увреждания. Предлагаме класически релаксиращ масаж, цял и частичен на цени съответно от 50 лева за 60 минути, 25 лева за 30 минути и 75 лева за 90 минути. Вземете отсъпка от 15% до края на април при поръчване на пакет от 10 пълни масажа или 10 частични! 

Масажни салони

  •   ул. "Иван Вазов" №38 /Hour Space/
  •   ул. "Искър" №22 /ДКЦ III, ет.4/ (В ремонт)
"Възхитена съм от професионализма на масажистите със зрителни увреждания от екипа на Hi Touch! Само за 1 час успях да се отпусна и да забравя за проблемите в работата ми! Схващанията в областта на врата, които ме притесняваха изчезнаха напълно след 3 посещения. Сърдечно ви благодаря!"
Мария Захариева

Мария Захариева

Финансист
" Great experience, amazing therapists, recommended to everybody"
Dimitar Georgiev

Dimitar Georgiev

CEO at Paralax Life Sciences
" I have been in many massage studios over the years and this was one of the most cosiest and the blind masseur was very kind and professional. Warmly recommended!"
KEVIN PERRY

KEVIN PERRY

Traveller

КОНТАКТИ

За повече информация и записвания се обадете на телефон:
  • За корпоративни клиенти: 0883 7777 10
  • За резервации: 02 983 9494
  • massage@hitouch.eu

Корпоративни клиенти

Видео